Relatietrainingen

VOOR relaties biedt kortdurende relatiecursussen in groepen bestaande uit meerdere stellen. Doel van deze trainingen is een hechte(re) duurzame relatie en grotere relatietevredenheid.

Vanaf april 2021 hoop ik dat er weer mogelijkheid is de Houd me vast cursus aan te bieden. Dit is een groepsgewijze relatieverbetercursus gebaseerd op Emotionally Focused Therapy (EFT). Het Houd me vast-programma kent een vaste structuur en bestaat uit acht bijeenkomsten. De effectiviteit ervan is veelbelovend, met een sterke verbetering van tevredenheid over de relatie, hechtingsband, dagelijks gedrag in de relatie en psychische klachten.
Deze cursus staat nu nog niet concreet gepland. Mochten jullie hier belangstelling voor hebben, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Je relatie onderhouden, verdiepen of de onderlinge band versterken? Volg samen een relatietraining!

Uiteraard kunnen ook trainingen op maat gemaakt worden. Ben jij op zoek naar iemand die een workshop of lezing voor je team, vereniging of kerk kan verzorgen, verdiepend en enthousiasmerend, over onderwerpen als ‘liefde’, ‘communicatie’ en ‘relatiekwaliteit’? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.