Relatieadvies

VOOR relaties houdt elke even week op de donderdag van 09:00u-10:00u een gratis telefonisch spreekuur. Tijdens dit spreekuur is er ruimte voor het stellen van vragen, bied ik je de mogelijkheid te delen over waar jullie tegenaan lopen in de relatie, kan ik je informatie en advies geven of met je meedenken over doorverwijzing.
Van gedachten wisselen over een ander (echt)paar, kan natuurlijk ook. Bijna iedereen kent wel een stel in zijn of haar omgeving, die je een betere relatie zou gunnen. Misschien heb jij zorgen om deze mensen of ben je zoekende hoe om te gaan met hetgeen je signaleert.

Ook professionals die vanuit hun functie te maken krijgen met (echt)paren met relatieproblemen en daarover willen sparren, kunnen gebruik maken van dit spreekuur; bijvoorbeeld huisartsen, predikanten en advocaten. Uiteraard kan de betreffende casus anoniem besproken worden.

Grijp deze mogelijkheid gerust aan om met me door te praten over de situatie waar jij mee te maken hebt, privé of professioneel. Ik denk graag mee. Bellen is vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens dit spreekuur kan je me bereiken op 06-14834689