Over mij

Hallo,

ik ben Christine Bakker. Sinds 2007 ben ik samen met Maarten, waarvan dertien jaar getrouwd. We hebben twee prachtige dochters.

Ik heb dertien jaar ervaring als therapeut. Eerst als psycholoog en sinds 2014 als GZ-psycholoog (BIG-nummer 29918855125). Vanaf mijn afstuderen tot vier jaar geleden werkte ik in de tweedelijns GGZ, waar ik individuele behandeling en groepstherapie gaf aan volwassenen met psychische problematiek.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk handelen en de context waarbinnen dit gedrag zich afspeelt. ‘Iets doen’ met specifiek de dynamiek tussen (echt)paren, is al heel lang mijn grote droom. Steeds meer ben ik partners of andere betekenisvolle personen gaan betrekken bij individuele behandelingen. Door opleidingen en trainingen te volgen, heb ik mij verder toegelegd op het gebied van relatietherapie. Momenteel ben ik in opleiding tot systeemtherapeut.
Ook privé met partner, volgde ik cursussen. Ik weet dus uit ervaring hoe het is om met elkaar aan de relatie te werken. Wij zijn er enthousiast over!

Eerlijk, nieuwsgierig, met een vleugje humor en respectvol, dat is wat mij typeert in interactie met anderen. In mij als therapeut vind je iemand die zorgvuldig is en betrokken. Ik ben sensitief en analytisch sterk, wat eraan bijdraagt dat ik in contact met anderen snel tot de kern kom.

Lees hier meer over mijn visie op relaties én over de vier eigenschappen die naar mijn mening aan de basis liggen van een gelukkige en gezonde liefdesrelatie.

Ik kijk ernaar uit met jullie kennis te maken!